Nuffnang Add

Monday, 27 February 2017

Dapat jugak tukar

Akhirnya setelah tiga kali cubaan, permintaan aku nak tukar jabatan diluluskan. Dari awal Januari lagi dah bincang dan approval dari yang berkaitan juga dah dapat cumenya tak sanggup nak lepaskan sebab tiada pengganti yang sesuai di jabatan. Ini sebab isu kepercayaan kepada staf lain utk pegang kunci stor. Almaklum barangan sangat berharga besar dalam stor. Walaupun aku frust sebab lambat sangat untuk dilepaskan tapi nampaklah sangat bahawa aku ni boleh percaya lah.... Ialah tempat kerja tempat cari rezeki buat apa nak mencuri ke nak songlap. Tak berkat... Pasti ada balasan nanti.

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete